mandag 22. oktober 2012

Inchree Rooms, Inchree, Onich, Skottland - oktober 2012

Bare så det er sagt, Jon Henrik sender bilder i puljer, og han starter alltid eposten med "Vyrde redacteur!". Men når nevnte vyrde redaktør publiserer bildene splitter samme dem ofte opp i flere bidrag siden det er forskjellige hotell og byer, og da er det ikke alltid at "Vyrde redacteur" blir tatt med. Men opptatt i redaktørens hjerte er det selvsagt! Nuh, til saken, bidragsyter beretter:
"Dette er fra det knøttlille tettstedet Inchree, i den allerede ganske knøttlille landsbyen Onich rett nord for Glencoe, Skottland. Stedet jeg hadde innkvartert meg på var nok mer en slags glorifisert campingplass, men jeg er av den oppfattning at så lenge man har toalett på rommet, til eksklusiv avnytelse, må man kunne forvente en brett. Så ikke her. Glencoe er beryktet/berømt for en massakre utført på den lokale MacDonaldklanen i 1692, og det skal være usagt om det er depresjon fra den gang som fortsatt henger igjen, men pent er dette ikke."
Nei, pent er det ikke i det hele tatt! Og var virkelig McDonalds hatet så mye allerede den gang! Dette må jo ha vært lenge før "Supersize me" kom ut...
Takk til Jon Henrik for bidrag og historieleksjon.

Ingen kommentarer: