lørdag 16. april 2011

PÅSKEQUIZ - VINN HOTELLOPPHOLD!

Bli med på dorullbrett.no sin lille påskequiz. Ikke masse spørsmål innen sport og geografi og krig og fred og sånn, men rett og slett et litterært spørsmål. De som svarer rett på quizen er med i trekning om en fantastisk premie: 2 netters hotellopphold for personer i dobbeltrom, på et valgfritt Choice-hotell i Norden!!!*

Spørsmålet: Hvilken kjent norsk artist sier følgende i sin biografi: "Det er en rar ting med hotell: Jeg liker alltid å bevare illusjonen om at ingen har bodd på rommet før meg. Derfor elsker jeg at de bretter enden av dorullene i en V-form".

Vet du svaret på dette - eller ønsker du å gjette - send det til dorullbrett(a)gmail.com - så er du med i trekningen av hotellgavekortet! Enkelt som det altså!

PS - Alle som bidrar med dorullbrettebilde til vår blogg i løpet av april blir også automatisk med i trekningen. Så aner du ikke hvem som har uttalt dette - ta dorullbrettbilde på neste hotellopphold (i april) og send til vår epostadresse.

Frist for innsending av svar: 30. april 2011.



* Alltid liten skrift: Gavekortet er ikke gyldig hos Farris Bad, Selma Spa+, Aronsborg Konferensehotell, Stenungsbaden Yacht Clug og Yasuragi Hasseludden. Du vil nok også få problemer om du forsøker å bruke det på andre hotellkjeder enn Choice.

Ingen kommentarer: