tirsdag 19. april 2011

Hotel Malibran, Venezia, Italia - april 2011

Bidragsyter møter et av livets vanskelige valg:
"Dette lille smykket av et hotell kan bare anbefales på det varmeste. Fantastisk beliggenhet og rimelig til Venezia og være.
Men dessverre så glimrer dorullbretten med sitt fravær som så ofte ellers i støvellandet. Og her har de til alt overmål også satt inn en dorulldispenser som man ellers bare finner på lugubre offentlige toaletter.
Da befinner man seg i et av livets store dilemmaer, skal man anbefale dette hotellet til venner og kjente da det mangler prikken over i-en, selve beviset på at hotellet er verdt et besøk? Det har jeg dessverre ikke noe godt svar på."
Det har dessverre ikke redaksjonen heller. Man skulle kanskje tro at den ville gå soleklart for å velge hotell etter brettestandard, men det er nå en gang slik at det finnes unntak som bekrefter regelen, og når man møter hotell med dårlig brettestandard men som ellers skårer bra på service og fasiliteter bør man heller satse på dialog og vennlig rettleding og føre dem inn på bedre veier hva dorullbrett angår. Takk til Terje for bidrag.

Ingen kommentarer: