fredag 10. desember 2010

Rica Ishavshotel Tromsø - desember 2010

"Hvor lenge var Adam i Paradis?" er et ofte analogisk stilt spørsmål, og svaret i dorullbrettverden synes klar: så lenge det tar bidragsyter Thomas å finne frem forstørrelsesglasset. Hans kommentarer kom i to omganger:
"Rica Ishavshotell Tromsø. Imponerende presisjon. Meget bra, her har vi med profesjonelle brettere å gjøre. Bøyer meg i støvet. Dette er kanskje den peneste jeg noen gang har sett."
Og for oss som kjenner til Thomas (også kalt den grusomme) sine kommentarer er dette nærmest å ramle av stolen av. Men Thomas ville ikke bli kalt den grusomme, samt Inspektør Snusen, om han ikke hadde funnet frem sitt forstørrelsesglass og foretatt nærmere undersøkelser. Hvilket han gjorde, og kunne meddele følgende:
"Ai ai stopp en halv! Dette var for godt til å være sant. Med bruk av presisjonsverltøy, avsløres herved fellende detaljer. Når lupen tas i bruk, ses det tydelig at spissen på bretten har en farlig venstrevridde skjev tupp. Den er faktisk det vi på brettespråk kaller spiss skjev. Vell, det må et trent bretteøye til for å se dette! Kirurgisk presisjon er en æressak!"
Siden vi var inne på ordspråk, det heter jo at "Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn det er for en rik å komme inn i Guds rike". Det er nok også lettere for en kamel å gjennom et nåløye enn for en dorullbretter å finne nåde for Thomas' granskende blikk. Takk til bidragsyter Thomas og hans lupe.

Ingen kommentarer: