lørdag 29. mai 2010

Grand Nordic Hotel, Harstad - mai 2010

Nok en kommune innlemmes i vår blogg! Denne gang er det Harstad - og det med en etter redaksjonens mening flott brett. Bidragsyter, Thomas den grusomme, hadde ikke levd opp til sitt kallenavn hvis han ikke hadde vedlagt kommentar som følgende:
"Det fornuftige hadde jo hvert å sagt at dette var en god og pen brett, men så enkelt er det ikke. Uten kritisk tilbakemelding blir det jo ingen læring! Greit at alt er hvitt, og ser tilsynelatende bra ut. Likevel, det er jo ikke noe sensasjonelt fantastisk preg over prestasjonen. Ingen blir husket for at de ble nr 8 i et VM. Det skal jo så j.... lite fantasi til for å sprite opp hverdagen til en som i nøden sitter på skåla. Hva med et dikt? Hva med en liten drops? Hva med en liten pynt? Hva med en farget brett? Kjære verdens brettere, ingen har tatt en slik posisjon i markedet. Posisjonen er faktisk ledig!"
Vel, vi kan vel konstantere at posisjonen som verdens mest kritiske dorullbrettbidragsyter IKKE er ledig, og neppe vil bli det på det første. Takk til bidragsyter Thomas den grusomme, selv om vi denne gang må si oss uenig i din dom over bretten. Og det at det ikke blir læring uten kritisk tilbakemelding er det nok mange pedagoger som vil være deg uenig det, og heller sverge til positiv betinging.

Ingen kommentarer: