torsdag 20. mai 2010

Bardufoss Hotel Rica, Målselv - mai 2010

Dette er en interessant bidrag. Det er fra Thomas, som på grunn av sine knusende kommentarer og kritiske sans har fått tilnavnet "Thomas den grusomme". Redaktøren får tilsendt hans bidrag via den aldri hvilende Kjell Ivar (som har all ære for å ha skaffet mange bidragsytere til vår blogg).

Thomas sendte med følgende kommentar til dette bidraget:
"Meget tungt brettet til venstre. Et trent øye ser at bretteren måtte ha 2 forsøk på å oppnå denne 'prestasjonen'. Denne bretten har litt Hitlerpreg over seg. Årsaken er kanskje at undertegnede befinner seg i militært område. Her har bretteren forsøkt å overgå nasjonal eksersis. Detter er forøvrig dårlig likt i sentrale sikkerhets-kretser, og resultatet er latterlig og på grensen til krenkelse av nasjonal sikkerhet".

Hvorpå Kjell Ivar går i rette med Thomas:
"Må du bremse dæ Thomas! Den va jo flott den bretten! Forøvrig med kopi te redaktøren denne sms..."

Da tok det ikke lang tid før Thomas kom med følgende tilleggskommentar:
"Etter nærmere analyse og etterforskning kan man med meget stor sannsynlighet fastslå at bretteren tidligere jevnt og trutt har blitt refset. Tror faktisk en dimitert tidligere befal går løs i sentrale Bardufoss brettekretser. Som hevn til offentligheten gjennomfører bretteren middelmådige prestasjoner for å holde sitt tidligere embete vedlike. Undertegnede er glad denne bretteren ikke lenger skal forsvare våre landegrenser. Å satse alt på en kraftig venstrebrett gir ingen backup om fienden kommer inn fra høyre".

Takk til bidragsyter og Kjell Ivar. Å være dorullbrettredaktør er i sannhet en interessant oppgave! En spesiell takk for at en ny kommune er innlemmet i dorullbretteuniverset.

Ingen kommentarer: