søndag 16. oktober 2011

Holiday Inn, Patriot Williamsburg, Virginia, USA - oktober 2011

En fin brett på et fint hotell med en fint og stort rom! Alt vel! Men den virkelige gladhistorien er den om resepsjonisten og hennes serviceholdning. Jeg (for det er redaktøren selv som er bidragsyter her) ankom i to-tiden om natten etter mange timers kjøring fra Nashville. Hun så passet mitt, og vi pratet litt om at det er et lite sted i nærheten av hotellet som faktisk heter Norge. Jeg sa jeg hadde hørt om det, og mente jeg måtte ta meg en tur for å ta et bilde av stedskiltet. Hun sa det var skrevet en bok om "Norge", og ville legge litt informasjon til meg i resepsjonen neste morgen. Og det gjorde hun! Fem sider med utskrift fra Mapview og Wikiepedia! Fantastisk innstilling. Og jeg fikk meg en hyggelig tur på biblioteket i "Norge" og fikk lest gjennom boken om de norske settlerne!

1 kommentar:

Jostein sa...

Kjempemorosamt. Har også vært innom denne staden for nokre år sidan. Kristiansand supermarked og St. Olavs kyrkje dersom eg hugsar rett.

Meinar å hugse at staden også har ein betydelig kontingent polske immigrantar. Stemmer forsåvidt bra med situasjonen i gamlelandet.