søndag 27. juni 2010

Rica Ishavshotel Tromsø, juni 2010

Bidragsyter kommenterer selv (men noe forkortet, red.komm):
"Du verden, man kan jo bli skremt av mindre? Ikke mye "glamour" å spore i denne skremmebretten. Skjønt ordet brett må sies å være en verbal voldtekt av fakta. Dette er ikke hotellet verdig (her har vi blant annet strøket et banneord, denne bloggen er for hele familien, red.komm). Det gikk kaldt nedover ryggen min ved synet som møtte meg. Sliter med å sette ord på et absolutt lavmål av loyalitet til brettefaget. Prisen for rommet, kr 1.495,- skulle tilsi at den største finishen var til stede. Hva de var betalt for vites ikke. Resepsjonisten var ikke frekkere enn å ville tilby meg rom med havutsikt for kr 200,- ekstra pr natt! Mulig det var inklusive dorullbrett!"

...og følger opp med tilleggskommentar dagen derpå:
"...det hele toppet seg ved utsjekk. Resepsjonisten skulle ha kr 1.595,- altså en økning på kr 100,-. Det er vel det nærmeste jeg har vært et ran!"

Historien videre er at Thomas, og ja, vi snakker selvsagt om Thomas den grusomme, påtvang resepsjonisten pliktmessig å sjekke denne bloggen for å lære mer om dorullbrettningens praksis og vesen. Hallo til henne hvis hun har tatt turen hit. Og takk til Thomas, om enn man betegnes som den grusomme må man ikke glemme å alltid ha en høflig tilnærming til sine medmennesker, dorullbrettende eller ikke.

Ingen kommentarer: