søndag 30. september 2012

The Loudor, Lincoln, Lincolnshire, England - september 2012

Bidragsyteren gjør en beundringsverdig innsats i dorullbrettbloggingens tjeneste, hør bare:
"Vyrde redacteur!
Når man først bor tre netter på samme sted, kan det jo være av interesse å undersøke brettens kvalitet gjennom hele oppholdet, Her følger derfor bretten for do to neste dagene på The Loudor, Lincoln. Som man kan se er bretten på dag 1 og 3 nesten like, de har samme gode symmetri og samme skjønnhetsfeil med synlig bakark som følge av svakt press. Bretten på dag to er annerledes; her har vi en litt skjev, men stramt presset brett.
Jeg skal forhøre meg på lørdag om denne variasjonen er tilfeldig, eller om det er forskjellige personer som har brettet papiret."


Og han forhører seg, og får svar:
"Snakket med eierne lørdag, de lo seg skakk av bloggen din og mente dette var et genialt tiltak. Jeg fikk bragt på det rene at innehaversken hadde laget bretten i midten, mens hun trodde den ene hjelperen hadde brettet den siste bretten. Hun kunne ikke erindre hvem som hadde laget den første. De var skjønt enige om at heretter måtte de til med linjal for å holde tingene etter vår standard, og det burde man jo."

Dette er fantastisk bra Jon Henrik, at du ikke bare rapporterer fra dorullbrettverdenen men også arbeider aktivt for å foredle den! Kudos!

Ingen kommentarer: