søndag 16. september 2012

Motel 6, Hot Springs, South Dakota, USA - august 2012

Bidragsyter får ordet: 
"Vyrde redactuer!
Her følger en dokumentasjon på den høyst varierende praksisen på Motel 6 i Hot Springs, rett i  utkanten av Black Hills nasjonalpark i South Dakota. Hotellet var ganske dyrt til denne kjeden å være, allikevel funket ikke internettforbindelsen hele uken og brettepraksisen er altså heller  mangelfull. Døm selv!
Bilde 1 viser en altfor løs brett og det er synd - for denne ser man har hatt potensiale!
Bilde 2 er knivskarp, men grassat skjev.
Bilde 3 er en ren hån mot dorullbretten, marshallhjelpen og det nordatlantiske samarbeidet siden krigen.
Bilde 4 er en ganske skjødesløs fransk tupp, men gjør vel forsåvidt nytten. Estetisk er det dog ikke.
Bilde 5 er litt uklart, trolig fordi fotografen var i sjokk over å få servert noe slikt på sin femte og siste dag her. Huttetu."

Vel, hotellet skal ha en viss kudos for å gi oppfølgingsbrett, dette er jo dessverre veldig ofte forsømt, uvisst av hvilken grunn, men kanskje er det fordi man da vet at man "har" kunden der likevel, og det ikke er så farlig. Denne hypotesen passer ikke helt her, men kanskje kan man gå ut i fra at hotellet kynisk tenker at siden den femte dagen også er den siste så er man mer slepphendt med brettingen. Eller kanskje har det vært mannskapsskifte og ny rombetjening er bevisstløse i forhold til god service. Dette får vi nok aldri svar på, men det er allikevel meget stor grunn til å berømme Jon Henrik for bidrag, det er veldig interessant å fra tid til annen få følge brettens gang over flere dager.

Ingen kommentarer: