torsdag 27. oktober 2011

Four Point Sheraton hotell, Milano, Italia - oktober 2011.

En noe skjødesløs italiener her, det forplikter mer av et land som hevder å være i front hva stil og kvalitet angår! Takk til bidragsyter Inger Helene, som foreviger seg selv sammen med bretten.

3 kommentarer:

Klissi sa...

Hei! Jeg har linket til bloggen din som ble foreslått for meg av en kompis som jobber for et detaljvarehandel-blad. Han hadde blitt tipset av en annen kompis igjen. For en fantastisk ide, selv om jeg lurer litt på særskrivingen i bloggens tittel, i og med at det ser ut til at ditt generelle grep om det norske sprog er upåklagelig. Det gir uansett et internasjonalt og distingvert preg til siden :o)

Ideen bak bloggen min var egentlig å anmelde stellerom for babyer, så jeg følte et umiddelbart slektskap. Omfanget av bloggen din er iallfall et eksempel til etterfølgelse!

Harald sa...

Takk takk! Ja jeg vet at Norsk Dorullbrett Forum ikke er korrekt, men jeg synes rett og slett det klinger bedre oppdelt, så da så :-)

mvh Harald

Ghost of Goldwater sa...

Jeg har en drøm om at EN dag slipper et bilde gjennom sensuren der fotografen kan ses i refleks i en ellers unevnelig klesdrakt (eller mangel på sådan).