fredag 14. oktober 2011

Kempinski Nile Hotel, Kairo, Egypt - oktober 2011

Bidragsyter får servert en brett med klistermerke, og er rask til å reise diskusjonen: "Vet ikke hva du syns om sånne klistermerker, men jeg syns de funker bra.". Også dette er en diskusjon som går i våre kretser, i utgangspunktet bør jo bretten være brettet med tilstrekkelig trykkpress til at den holder seg fin, men vi ser at det ofte i land hvis rør har for liten diameter til å takle skikkelig toalettpapir så tvinges man til bruk av tynnere papir, noe som dessverre vanskeliggjør at bretten holder seg på plass. For å oppsummere - redaksjonen mener klistermerker er helt greit så lenge det er laget en dorullbrett, og merkets hensikt er å holde bretten på plass. Klistermerket må aldri erstatte bretten! Takk til bidragsyter Ståle.

2 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Synes også det må påpekes at klistremerket i så fall ikke må rive i papiret når det tas av. Det må ikke utøves vold mot det rene, hvite papiret!

Jostein sa...

Med tanke på kva som skjer med papiret i neste omang er det nok, i forhold til papiret sin verdigheit, underordna at det blir rifter under utrullinga.

Sjølv er eg meir bekymra for at klistremerket blir sitjande fast nær bruksområdet, slik at ein utan å vite det gjeng rundt som ein eller annan Chiquita-frukt....