søndag 9. oktober 2011

Hotel La Paz, La Paz, Bolivia - oktober 2011

Wow! Her snakker vi skikkelig dorullbrett - så vakkert at det nesten er synd å bryte den opp for å la dorullen brukes til sin egentlige hensikt. Bidragsyteren, som forøvrig med dette gir sitt jomfrubidrag, har følgende kommentar: "Ble så fascinert av denne bretten at jeg bare måtte forevige den og dele med omverden. Går vel den vanlige "spissen" en høy gang? Forøvrig kan nevnes at hotellet var rent og ordentlig, hadde varmt vann i dusjen og attpåtil med bra trykk, og kostet den nette sum av 280 kr per rom per natt. Og nattevaktene sov på gulvet i resepsjonen."
Honnør til bidragsyter Hanne E. som i følge våre kilder ikke kjente til denne vår blogg ved oppdagelsen av dorullbretten - og likevel lar hun seg beta av den så mye at hun tar bilde av den med ønske om å dele den med andre! Det vitner om et vakkert sinn og stor omtanke for sine medmennesker, og er et eksempel til etterfølgelse for oss alle.
Og det gjør jo slettes ikke saken verre at hun her bidrar med at et nytt land blir innlemmet i vårt dorullbrettunivers - Bolivia. Tusen takk til bidragsyter Hanne E!

Ingen kommentarer: