onsdag 3. november 2010

Grand Nordic Hotel, Harstad - november 2010

Et nytt bidrag fra Thomas, aka den grusomme, aka Inspektør Snusen, på grunn av sitt nyinnkjøpte spesialverktøy (type forstørrelsesglass) - som glimrer med sitt fravær her...
Vi lar bidragsyter kommentere:
"Joda, det er gjort et forsøk på å lage en brett. Noe presisjonsverktøy er derimot ikke brukt for å oppnå heder og ære. Et trent øye vil meget raskt gi svake karakterer på denne prestasjonen. Skjev og høyre vridd, minner kanskje om øyne med grå stær og hornhinner totalt ute av kurs. Tror selv den skarpeste laser operajon vil slite med å korrigere denne bretterens ferdigheter.
Forresten. Etter nærmere undersøkelser avsløres herved flere vitale mangler. Når jeg fysisk tar på bretten skjer det fatale. Hele bretten kolapser. Det er med andre ord ikke brukt krefter når bretten ble produsert. Kantene er så svake, at vi her har med en "knorver" å gjøre. Forskjellen på en knorver og en bretter er signifikant. Knorveren bare roter til papiret før det blir brukt på edle steder, og bretteren bretter nøysommelig papiret før det brukes på edle steder. Ledelsen må herved kjøre intim intervju før neste bretter ansettes. Dette er jo bacic i brettehåndboken!

Og på spørsmål om verktøy......
Spesial verktøyet er inne til kalibrering. Følg med, følg med. Har gjort nye oppsiktsvekkende avsløringer".
Takk til bidragsyter for nok et bidrag og kommentar, og ikke minst lanseringen av utrykket "knorver".

Ingen kommentarer: