søndag 10. november 2013

Grand Hotel Egersund, Eigersund - november 2013

Nei, det er ikke skrivefeil i tittelen, byen heter Egersund, kommunen Eigersund. Og dette er faktisk første bidrag fra byen, det er jo ganske utrolig gitt bloggens mangeårige liv! Og to førstebidrag er jo bra, det ene er diskutabelt, det andre udiskutabelt. For å ta det udiskutable først, det til venstre, her setter bidragsyter Anders ord på det:
"Redaktør,
Selv om du utvilsomt er rødmussen og i godt lag på dette tidspunkt finner jeg det nødvendig å dele denne brett fra Grand Hotell Egersund. At praktiske formål går foran godt håndarbeid er skammelig. Håper ledelsen av hotellet tar dette til etterretning og omgående skifter ut rullsystemet til fordel for noe som legger opp til stolthet og håndarbeid."
(her bør nevnes at Anders og redaktøren deltok på samme arrangement, og tydeligvis trakk Anders seg fra festen tidligere enn redaktøren).
Så til den diskutable, den til høyre. Dette er en helt ny rull hvor endepapiret ennå er limt fast til rullen. Da får det bli opp til diskusjon: burde det vært en brett her?
Takk til bidragsyterne Anders og Harald.


Ingen kommentarer: