søndag 18. september 2011

Frya Leir, Ringebu - september 2011

Bidragsyter betegner dette som et "trist møte for de som har enklere innkvartering", og utdyper: "Her er de fullstendig blottet for ambisjoner og muligheter for en aldri så liten brett.". Sanne ord!
Og man kan jo diskutere opp og i mente om Frya Leir som et lavpristilbud ikke trenger tilby dorullbrett - men vi vil gjerne avfeie diskusjonen med et rungende JA! - også rimelige steder skal hedre sine gjester med dorullbrett! Med litt øvelse er en akseptert dorullbrett rask å lage, så det er ingen økonomiske incentiver for å la det være. Bare pur ondskap, som her.
Leirens hjemmeside kan ellers opplyse om at det er et spøkelse der: "Om ossNår det er fullmåne på en torsdag, kommer det et spøkelse ved midnatt…Det er den tyske general Heinrich von Apfelströdl som viser seg og spankulerer rundt på området, han leter etter skiene sine!"
Tull og tøys, som det tyske ordensmenneske han er inspiserer den gode generalen dorullbretter, og så lenge han ikke finner en proper utgave av arten vil han fortsatt vandre hvileløst rundt!
Takk til bidragsyter LarsH, som nå også har innlemmet Ringebu kommune i vårt dorullbrettunivers.

Ingen kommentarer: