søndag 31. oktober 2010

Comfort Hotel Square, Stavanger - oktober 2010

Dette er et trendy hotell, men det er godt å se at de ikke faller i fellen for å lage "nymorderne" dorullbrett, men holder seg til klassisk stil! Og her en meget flott utgave av arten, med meget god symmetri og skarphet! Takk til bidragsyteren, redaktøren selv. Som forresten fikk en god forklaring fra hotellfolk hvorfor venterullen ofte er innpakket i plast og ikke dandert med dorullbrett - det er mennenes feil, uvøren sikting eller kanskje en noe forhøyet tro på ens lengde i forhold til realitetene har en tendens til å forårsake plask andre steder enn i toalettet. Og da er det billigere å bytte litt plast enn en hel rull. Den kjøper vi!

PS - redaktøren var involvert i et TV-opptak på samme hotell noen dager forut for hans opphold. Tema var ikke uventet dorullbrett, og det ble da tatt bilder på tre vilkårlige rom. Hotelldirektøren var med, og hun var beundringsverdig rolig, sikker som hun var at alle brett ville være godkjente. Og det viste seg at hun ikke hadde noe å frykte:

2 kommentarer:

Jostein sa...

Du verden: TV-opptak?
Kjem du attende med meir info om når og på kva kanal ein kan sjå dette innslaget? Bør vel også kunne bli ein suksess på YouTube?

Harald sa...

Ja det var det da... Det er TV Vest i Stavanger, skal poste hvis klippet blir lagt på nett, men de har bare foreløpige nettsider så det er ikke sikkert...

mvh Harald