søndag 21. september 2008

Rica Hotel Gardermoen, Jessheim - september 2008

Denne bretten, tidfestet til 8. september, er så sylskarp at den nærmest er egnet til drap eller snitting av storvilt. Flott arbeid, kanskje noe ekstragavant, men det er jo tegn på entusiasme over oppgaven, så honnør og godkjent til Rica-kjeden for denne. Men hva skjer når bidragsyter Aksel, takk til ham forresten, returnerer til hotellet 14. september? Da blir han møtt med dette:
Kommentarer burde være overflødig, men vi lar bidragsyter kommentere: "mens neste bilde, som er fra da jeg returnerte til hotellet den 14. september, minner mest om en spøk. Trodde ikke mine egne øyne da jeg oppdaget at bretten var innover. De har rett og slett satt dorullen feil vei. Er dette et bidrag til den evigvarende diskusjon om hvilken vei rullen skal henge (diskusjonen er avsluttet - rullen skal henge utover. Red. komm), eller visste de at en representant for dorullbloggen skulle komme innom og ville spille oss et pek. .. Eller rett og slett et forsøk på å skape noe nytt innen dette faget."
Ja ikke vet vi men det må vel være et tilfelle av uforstand i gjerningsøyeblikk eller hva det nå heter. Man mistenker at bretten er brettet før rullen er satt på, men også dette virker noe rart...hvorfor skulle rullen tas ut all den tid den ikke er ny? Dette vil nok for evig tid pusle rundt i lillehjernen på en samlet dorullbrettopptatt befolkning.

Ingen kommentarer: