mandag 2. april 2012

Clarion Collection Hotel Bakeriet, Trondheim - mars 2012

Her skjuler det seg nok en god historie! Vår energiske bidragsyter Kjell Ivar har hatt noen skandaløse bretthistorier fra dette hotellet (se her og her). Hotellet har tydelig sett problemet, og har på forbilledlig vis grepet tak i det! Kjell Ivar har fått både beklagelsesbrev og direktørbrettet dorull!

Brevet lyder som følger:

"Kjære Kjell Ivar. Jeg ønsker med dette på vegne av Clarion Collection Hotel Bakeriet å beklage den traumatiske opplevelsen du hadde ved siste opphold hos oss. For 595 kr skal man selvsagt kunne forvente at et så essensielt moment som dorullbretten er på plass.

Vi har nå gjennomgått våre rutiner og i samarbeid med din bror (selvutnevnt ekspert på området) utarbeidet klare rutiner og instrukser slik at denne type tragedier ikke gjentar seg ved Bakeriet Hotel.

Vedlagt ligger en dorull brettet av meg personlig og motivene stammer fra din favorittklubb Manchester United. Jeg håper med dette at denne toalettrullen gir deg gode opplevelser hele dens levetid slik at du på sikt kan legge denne opplevelsen bak deg og kanskje gi oss en ny sjanse ved et senere besøk til Trondheim.

Jeg ønsker deg en riktig god påske.

Ærbødigst hilsen
Andreas Faaness
Direktør"

Kudos til direktør Faaness både for å ha grepet tak i problemet, og ikke minst for å vise seg som en bretter av skarpe og symmetriske dorullbrett! Og valg av Manchester United dorull vil nok gi Kjell Ivar et stort dilemma dersom behovet skulle melde seg... han hadde nok heller ønsket seg Liverpool å tørke seg i ræva med!

Ingen kommentarer: