tirsdag 27. oktober 2009

Det Norske Stortinget, Oslo - oktober 2009

"...der er det godt å sitte" sier stortingsmann og kemner Celius til sin kone Lavinia i komedien "Det lykkelige valg". Og kanskje er det godt å sitte på Stortinget, men å sitte på toalettet i en av Stortingets små leiligheter gir kanskje ikke samme lykkefølelse, spesielt ikke når man ser at Stortingets administrasjon har latt seg forlede til å gå til innkjøp av disse alt for praktiske og derved upersonlige dorullholdere, som vanskeliggjør bretting av en proper dorullbrett! Etter redaksjonens ydmyke skjønn bør man sporenstreks fremme et privat lovforslag (tidligere dok.8) for å få innført dorullholdere slik at våre fremste folkevalgte kan få oppleve gleden av en fin dorullbrett og alle dens implikasjoner hva estestikk, utført renhold og praktikk angår. Takk til bidragsyter Tina, som med dette yter sitt jomfrubidrag til denne vår ydmyke blogg.

2 kommentarer:

Jostein sa...

Eg har tidlegare poengtert at ein fin V-brett kan leie tankane over på partilogoen til Venstre. Dersom ein let tankane spinne vidare over same prinsippet kan ein fort mistenke at denne leiligheita er spesielt tilrettelagd for Høgre-representater. Ein lang, flagrande dorull-ende utan brett minner jo unekteleg om Høgre-logoen?

Harald sa...

Anonymitetens slør skal jo henge over våre bidragsytere, men sannheten har jo alltid en tendens til å trenge seg frem uansett, så redaksjonen kan bekrefte at Josteins hypotese holder vann.