tirsdag 29. september 2009

Rica Forum Hotel, Brudesuiten, Stavanger - september 2009

Dette er et fantastisk bidrag! Ikke bare at bretten er fin, en symmetrisk og skarp brett med jevn nedre rivekant, holdt på plass av klistermerke med tilstrekkelig trykkpress - men fordi det er tatt på brudesuiten - på selve bryllupsdagen! Redaksjonen er imponert!
Bidraget ble ledsaget av følgende kommentar: "Dorullbrett fra brudesuiten Rica forum hotell.....Koffer e du den første me tenke på når me går på do?????:-)))"
Svaret gir seg selv, det er ikke redaktøren per se man tenker på, redaktøren er kun personifiseringen av den overordnete mening med dorullbrettbidragsytingen - et utrettelig arbeid i det godes tjeneste for å heve servicenivået i den vide hotellverden!
Når det gjelder dette spesifikke bidraget følte redaksjonen en smule skyld over at vi har løftet for stort ansvar over på bidragsyternes skulder, å utsette ekteskapelige plikter som sprenger på er kanskje for mye å vente, men vi ble straks beroliget når vi så at bildene ble tatt på formiddagen - altså på et forbesøk på suiten, sannsynligvis for å spre roser i sengen eller annen hyggelig overraskelse til den nydelige brud. Tusen tusen takk til bidragsyter Torbjørn - hans iver bør være til motivasjon og inspirasjon for mange!

Ingen kommentarer: