søndag 31. mars 2013

Best Western Blue Sea Lodge, San Diego, CA, USA - mars 2013

Det er jo en sann fornøyelse å komme frem til slike brett etter noen times køkjøring fra Los Angeles. Dette er brettekunst og service på høyt nivå! Ekstra gledelig at det er samme flotte uttrykk på begge bad! Så skal man heller ikke skimse av utsikten, dette ligger nok an til et godt opphold. En smule egoistisk takk til bidragsyteren, redaktøren selv!

Etterskrift: Siden bidragsyter er redaktøren selv tar han (jeg) seg den frihet å kommentere mer: Hver dag var det flott oppfølgingsbrett på begge bad, betjeningen var veldig serviceinnstilte og skal du bo på dette hotellet skal du be om rom 311! Beste beliggenhet på Mission Bay!




Bahia Mar Fort Lauderdale, FL, USA - mars 2013

Bidragsyteren sier det som sies skal:
"To godt synkroniserte bretter, hverken mer eller mindre."
Takk til bidragsyter Aksel.

International Palm Resort, Orlando, FL, USA - mars 2013

Bidragsyter er fornøyd:
"En grei brett men et lite trekk for den lille utstikkeren på venstre flanke. Hadde lyst å pelle frem venterullen for å se om disse blir levert med ferdig dorullbrett fra fabrikk.
Forøvrig et skikkelig amerikansk motel, der man parkerer rett utenfor døren til hotellrommet."

Parkering utenfør døren, og som regel en sterk lukt fra sprayene de dynker de dype teppene med. Men vi får tilgi dem når de lager brett som dette!
Takk til bidragsyter Aksel.

lørdag 30. mars 2013

Holiday Inn Hermosa Beach, CA, USA - mars 2013

To helt greie brett dette her, lite å skrive hjem om, men det gjør man jo ikke lenger når man er på tur, man tar bilder og legger dem ut på Facebook i stedet. Og der kan de godt havne. Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

Hotel Fox, København, Danmark - mars 2013

Jo, det er deilig å være norsk i Danmark! Eller fra hvilket som helst annet land, når bretten en møtes med er som denne! Kudos til dette "ekstraordinære designhotellet" som det blir omtalt, utvilsomt med god grunn! Takk til bidragsyter, som faktisk er datteren til bidragsyteren ved navnet Arne.

Casas Brancas Boutique - Hotel & Spa, Brasil - mars 2013

"Dorullbretten er bra, men sjekk oppi skåla" påpeker vår bidragsyter, og det er bare å slå fast - blomster i skålen gir en ekstra dimensjon på den gode servicen som ligger i en fin dorullbrett. Takk til bidragsyter Ane Mari, som med dette yter sitt jomfrubidrag til denne blogg!

White Horse Hotel, Dorking, Surrey, England - mars 2013

Bidragsyter er fornøyd: "Perfekt som vanlig på mitt favoritthotell i England". Og det er sikkert - dette hotellet har en meget prisverdig bretthistorikk! Bidragsyteren slenger på en påskehilsen fra seg og sin husbond - som vi har gleden å av gjengjelde!

Radisson BLU Scandinavia Copenhagen, København, Danmark - mars 2013

"Påskehilsen fra København" melder vår bidragsyter, og vi ønsker god påske tilbake, måtte den bli finere enn denne dorullbretten! Takk til bidragsyter Veronica.

torsdag 28. mars 2013

Holiday Inn Express, Hollywwod Walk of Fame, LA, California, USA - mars 2013

Bretteren vil nok neppe få sin egen sterne på Walk of Fame utenfor her, men det er to helt godkjente brett, samme uttrykk har de også, pluss i margen for det. Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

Excalibur Hotel & Casino, Las Vegas, Nevada, USA - mars 2013

Dette hotellet er billig, har grei beliggenhet, og er harry som det holder - noe som er helt okey siden det befinner seg i Las Vegas. Men konsistens i bretten har de - det er stor likhet mellom bretten som ble bidragsyteren til del ved forrige besøk og dette. Ingen synding på dorullbrettfronten i Sin City her altså! Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

Ambassadors Bloomsbury Hotel, London, England - mars 2013

Bidragsyteren er fornøyd:
"En ganske bra senterbrett fra Bloomsbury i London her. Helt fin og akseptabel synes jeg." Og det er vi enige i!
Takk til bidragsyter Arent.

søndag 24. mars 2013

Holiday Inn Express La Jolla, San Diego, CA, USA - mars 2013

Et helt greit syn å komme til etter maaange timers reis til San Diego. Sidebrett skarp nok til å bruke som styrefinne på surfboard! Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

NM Museum Quarter, Amsterdam, Nederland - mars 2013

En bidragsyter på kulTUR (beklager ordspillet):
"Dette hotellet ble vi innkvartert på da vi var på studiereise med Utvalg for Kultur og Oppvekst med kommunen.  Jeg kunne nesten ikke vente med å komme meg opp på rommet for å få studere en ekte nederlandsk dorullbrett. Ikke bare kan de lage diker disse folkene som skarrer mer enn oss her i Rogaland, denne bretten står ikke tilbake for noe. Bor gjerne der igjen."
En nydelig brett fra en flott by! Dette bringer mange minner til redaktøren som hadde gleden av å være med kulturutvalget i sin kommune til Amsterdam i 1992. Takk til bidragsyter Guttorm.

fredag 22. mars 2013

Double Suites Hilton Hotel, New York, NY, USA - mars 2013

"Bor på suite med gode venner midt på Times Square" kan bidragsyter melde, og da kan man helt sikkert tilgi rombetjeningen for at det står litt tilbake å ønske hva symmetri på dorullbretten gjelder.
Takk til bidragsyter Siri.

InterContinental Athens, Aten, Hellas - mars 2013

"En asynkron dobbeldekker" karakteriserer bidragsyteren dette som, og det er jo utrolig at den ansvarlige klarer å forlate baderommet med to så forskjellige ruller. en fin dog usynkron brett på den ene rullen, og en skamplett for hotellet på den andre. Man kan jo bare lure på hvorfor landet sliter økonomisk hvis dette er holdningen...
Takk til bidragsyter Terje jr.

Radisson BLU Royal Garden, Trondheim - mars 2013

"Vyrde Redaktør,
Heilt OK brett frå Royal Garden som vanleg.
Vennleg Helsing
Jostein"
Royal Garden leverer som vanlig høy kvalitet.
Takk til bidragsyter Jostein. 

Thon Saga Hotell, Haugesund - mars 2013

Bidragsyter er fornøyd:
"Blå porselensdorullholder på Thon Saga hotell i Haugesund ... Skarp brett!!!"
Takk til bidragsyter Tormod.

Almås Hotell, Stord - mars 2013

Hotellet slår på sin nettside fast: "Me har som mål å gje deg eit topp opphald så rimeleg som råd er". Og vi kan slå fast at rimelig her ikke betyr lav kvalitet - i hvert fall ikke hva dorullbrett gjelder! Dette er veldig bra.
Takk til bidragsyter Snorre.

Solstrand Hotel & Bad, Os - mars 2013

Vi har gleden av å gi ordet til nok en ny bidragsyter:
"Besøkte hotellet i helgen og de gode tradisjonene er fortsatt opprettholdt. Flott brett på rommet og reserverullene på et av hotellets mange toaletter. Dette til tross for at deler av hotellet er under renovering/oppussing. 
En liten ny detalj, spraybokser med mint(?)-spray ble observert flere steder. Til tross for et litt industrielt design på boksene er disse absolutt å anbefale fremfor andre typer spray og luftfriskere."
Mintsprayen skal vi la ligge, men kan ellers trygt konstantere at hotellet opprettholder sine gode dorullbrettvaner. Plusspoeng for flotte brett også på venterullene! Det er flott at hverken personal eller gjester lar seg stresse opp av renoveringsarbeidet.
Takk til bidragster Eirik G, og velkommen til vårt dorullbrettunivers!

Quality Hotel Saga, Tromsø - mars 2013

Vi kan ønske nok en bidragsyter velkommen, han gir endog karakter:
"Hei!
Quality Hotel Saga i Tromsø byr på skarp og fin brett i kveld, litt skjev men dog…. 

Får karakteren 7,8 av den herværende dommer."
Det er jo en veldig flott brett, men som bidragsyter påpeker, det må trekkes for symmetrien, så dette oppfattes som en helt rettferdig karakter.  Takk til Per og velkommen i klubben!


Stord Hotell, Stord - mars 2013

Bidragsyter får ordet:
"Fra årsmøtehotellet til Hordaland Høyre, Stord Hotell i Leirvik, prøver jeg med mitt første bidrag til dette viktige forumet. En fin brett synes jeg, men litt vanskelig å kategorisere. En blanding av en klassisk senterbrett og en sidebrett. Men, fin og skarp i kanten."
Dårlig symmetri, men som bidragsyter påpeker, den er skarp i kanten, det er da noe.
Takk til bidragsyter Arent, som med dette sitt jomfrubidrag ønskes velkommen i den stadig voksende skare av mennesker som har velbehag i rapportering av dorullbrett.

Comfort Hotel Børsparken, Oslo - mars 2013

En noe uvøren brett dette her, vel egnet til å ivareta den praktiske nytte det er ønskelig en brett skal ha, men den kunne vært så mye finere utført.
Takk til bidragsyter, Lisbeth G, hvis bidrag skal være hennes jomfrubidrag. Velkommen til dorullbrettuniverset!

Hotel Fahrner, St Anton, Østerrike - mars 2013

Ikkje bra. Når man lever av skiturister bør man klare bedre enn dette. Det skal nok atskillige timer på after ski for å glemme et så begredelig syn som dette. Takk til bidragsyter Eirik.

torsdag 21. mars 2013

Thon Hotel, Kristiansund - mars 2013

Bidragsyteren får ordet:
"Vyrde Redaktør,
'... og presten sa, tralalala, ditt navn er dassrull etter din far' heiter det i Kristiansunds nasjonalsang av Knutsen og Ludvigsen. Og Thon gjer så visst ikkje skam på denne navnetradisjonen, dassrull er
tydeligvis eit heidersnavn her i byen, og det må ein som hotellgjest vere takksam for.

Vennleg Helsing
Jostein"

Spesielt dette hotellet har veldig god historikk hva gode brett gjelder!
Takk til bidragsyter Jostein. 

torsdag 7. mars 2013

PS: Hotel Oslo - mars 2013

Et noe anderledes hotell i følge deres nettsider. De uttaler bramfritt: "PS:hotell tar graden av menneskelig service til nye høyder. Vi er ett hotell hvor det betyr noe for andre at nettopp du kommer som gjest. Det er en grunn til at selskapet som driver hotellet heter ITAS, det står for Inkludering, Toleranse, Ansvar og Samhold." Og selvfølgelig - med slike verdier skulle det jo bare mangle at dorullbretten også er hjertelig tilstede! Dette er en flott brett!
Takk til bidragsyter Sol.

Rica Airport Hotel Stavanger - mars 2013

Gjesten på rom 349 stiller høye krav:
"Rica airport hotel Sola rom 349. Fin symmetrisk brett, dessverre en liten trekk for noe krøllete høyrekant på brett... pirk...". 
Pirk, det er riktig, men betimelig pirk, dette kunne vært en nær perfekt brett uten denne krøllete kanten. "Djevelen sitter i detaljene" som det er sagt.
Takk til bidragsyter Richard, rom 349.

Hotel Rica Victoria, Stavanger - mars 2013

Hadde redaktøren hatt et stort kors for hånden skulle han såvisst begynt kryping i retning av det, i lys av sin tidligere æresskjelling av dette hotell for innkjøp av upersonlige dorulldispensere. Men se - dette er fantastisk - og for all fremtid kan ingen i eller utenfor hotellbransjen påberope seg dorulldispenser som unnskyldning for manglende dorullbrett! Dette er enestående - hotellfolk fra hele verden og vel så det burde kalles inn til samling i Stavanger, både for å hylle bretteren men ikke minst for å bli opplært i den edle kunst å brette så flotte symmetriske og skarpe brett fra en dispenser!
Panegyrisk hilsen og takk til Hansen som overbragte dette mesterverket!

Thon Hotel Bristol, Oslo - mars 2013

Som vanlig mer enn godkjent fra Bristol, som har gjort det til et kjennemerke, i hvert fall i dorullbrettekretser, å bruke klistermerke for å holde en ellers utmerket brett på plass.
Takk til bidragsyter Trond.