torsdag 25. august 2011

Norlandia Otta Hotel, Sel - august 2011

Første bidrag fra Sel kommune! Men intet ærerikt bidrag, hør hva bidragsyter har å si:
"Vanligvis ville dette vært katastrofe, men på Norlandia Otta Hotell er det helt på sin plass! Det minste forsøk på brett her, ville vært et DRAMATISK brudd med stilen på resten av hotellet! Det er så dårlig at det er litt morsomt, faktisk! Men hvis jeg skulle BO her, ikke bare sove fem timer etter åtte timers bilkjøring, da hadde jeg vært misfornøyd. For å si det forsiktig!"
Så her må det skjerpings til! Det er lokalvalg i år. Det bør ordføreren merke seg! Takk til Tomas for bidrag.

Bilderberg Chateau Holtmühle, Tegelen, Nederland - juli 2011

Lettvint brett dette her, og man har latt revet papir danne grunnlag for bretten. Ikkje bra. Nederland har i det hele vist seg å ha dårlig kvalitet på sine dorullbrett, kanskje er narkotikapolitikken for liberal likevel. Takk til bidragsyter Grethe.

onsdag 24. august 2011

Hotell Pegasus world, Side, Tyrkia - august 2011

5 stjerner All inclusive. Men ikke inklusiv dorullbrett! Da bør man redusere til 4 stjerner. Bidragsyter mener dog det er formidlende at det er en slags brett på venterullen selv om den "aktive" rullen er brettløs. Takk til bidragsyter Richard.

Hotel De Rosep, Oisterwijk, Nederland - juli 2011.

En uvøren brett uten tilstrekkelig innbrett. Dumt at et øyeblikks latskap skal medføre slikt. Takk til bidragsyter Grethe.

Sheraton Krakow, Polen - august 2011

Bidragsyter vil gjerne ha en kvalitativ uttalelse fra redaksjonen:
"Hva tenker du om denne? Er den et fem stjernes hotell verdig? Det er vel bare såvidt."
Nå er det vanskelig å helhetsbedømme siden bretten er belokket, men den synes å være symmetrisk, skarpheten kan vi dog ikke uttale oss om. Vi godkjenner den, med formildende omstendighet at venterullen ser ut til å ha fått seg en sidebrett. Takk til bidragsyter Ståle.

Flekkefjord Hotel Maritim - august 2011

Bidragsyter er på Harley-tur langs riksvei 44, og lar ikke denne dårlige bretteopplevelsen legge demper på stemningen: "Knall gjeng god lyd og gode venner". Da overlever man et katastrofalt bretteforhold som dette! Litt synd for Flekkefjord at kommunens første bidrag er som dette. Takk til Siri for bidrag. Broom brooom.

Hotel de Wereld, Wageningen, Nederland - juli 2011

Dette blir for enkelt, å bare ta enden av papiret og stappe inn i hullet er latskap! Takk til Grethe for bidrag.

Hotel Noblesse, Seoul, Sør-Korea - juli 2011

Første bidrag fra Sør-Korea! Dessverre noe rart, her har man laget en brett og skjøvet den oppover... Når man velger et hotellnavn som "Noblesse" må man huske at "Noblesse oblige" (adel forplikter) og ha en viss standard på sine dorullbrett. Takk til bidragsyter Grethe som nå har sørget for at også Sør-Korea (offisielt Republikken Korea) er innlemmet i dorullbrettuniverset.

Hotel Schloss Wissen, Wissen, Tyskland - juli 2011

Slarv. Utysk. Fyda. Takk til Grethe.

Hotel van der Valk Maastricht, Maastricht, Nederland - juli 2011

Det er slike høve vi virkelig skulle ønske at Maastricht-traktaten hadde i seg krav om EU-tilpassete standarder for dorullbrett. Da måtte nok denne bretten ha skjerpet seg. Takk til Grethe for bidrag.

Thon Hotel Brønnnøysund, Brønnøy - august 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Greit at dette har status som city-hotell i kjedene hierarki system, men dette skal ikke gå på bekostning av oss i dorullbrett forumet. Den ene skuffelsen avløser den andre. Etter å ha gjort sitt fornødende oppdaget jeg hvor elendig kvaliteten på papiret er. Kan herved avsløre at Thon-city kun bruker enlags toalettpapir for å spare kostnader. Bretten var jo som du ser fraværende. Fraværende fra dette hotellet, og bruk av markedsmakt, blir min medisin for å bytte hotell ved neste anledning."
...og etter noe betenkning kom fortsettelsen:
"...angående Thon Brønnøysund v/flyplassen. Man gjør seg jo mange tanker og forundringer. Hotellet ligger som nærmeste nabo til torghatten. Hullet i torghatten kan til en viss grad sammenlignes med en tom dorull. Dette hotellet burde derfor i en særstilling kunne levere kvalitetsbretter på trippelt papir, og være en foregangsfigur og ikke minst opplæringssenter for framtidig brettekorps. Ser for meg overskrifter i riksdekkende medier som skriver: Olav Thons brettekorps på befaring i hullet!"
Takk til bidragsyter Thomas for bilde og innsiktsfulle kommentarer.

Avillion Admiral Cove Hotel, Port Dickson, Malaysia - juli 2011

En noe usymmetrisk brett fra Malaysia. Takk til bidragsyter Eirik.

First Hotel Marin, Bergen - august 2011

En sylskarp brett fra Bergen! Den er vi glade for. Kanskje enda mer glade er vi for at bidragsyter beholdt buksa på under fotoseansen. Takk til Ove for bidrag og påkledning.

Nallikari, Oulu, Finland - august 2011

Bidragsyter får ordet:
"Ingen tegn til finsk sisu her. Rett og slett null. Ingen brett. Ingen forsøk. Ingen ting. Derfor null poeng.". Tiltres! Takk til Kjell Ivar for bidrag.

Camp Ripan, Kiruna, Sverige - august 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Djisøss! Vel nok levere dem Malm herfra til Narvik. Men at en "brett" kan se sånn ut er direkte, ja sykt. Bare håpe å tro at hotellet forsvinner med toget til Narvik ilag med malmen. Og derfra videre ilag me malmen til andre deler av verden vi ikke vil være bekjent av! E altså mæ sjøl som har hatt våkennatt i Sverige på grunn av dette."
Dette var bare tragisk - måtte den ansvarlige snarest plasserer på et dertil egnet malmtog! Takk til bidragsyter Kjell Ivar.

Hotel Van der Valk Tiel, Tiel, Nederland - juli 2011

En okey brett holdt fast med klister av en fugl redaktøren ikke en gang skal forsøke å gjette arten på - full stryk på jegerprøven i 1994 på grunn av feil på samtlige fugler har lært en å holde kjeft om det en i hvert fall ikke har greie på... Takk til bidragsyter Grethe.

Hotel Van Eyck, Maaseik, Belgia - juli 2011

Bidragsyteren følger opp adjunkt Borrings ønske om "Flere byer i Belgia" (Kielland, Gift) og lar oss til del en brett fra Maaseik. Også denne symmetrisk, stram og fin. Ser ut som Belgia kan bli kjent både for sjokolade og dorullbrett! Takk til bidragsyter Grethe.

Hotel Villa Christina, Hamond, Belgia - juli 2011

Dessverre et eksempel på for langt fremskredet dorullbrett, med manglende trykkpress - to saker å være opptatt av når man bretter doruller. Ved å la bretten henge for langt frem vil tyngdekraften føre til at for mye av rullen henger ned - noe som vanskeliggjør brettens holdning. Når det i tillegg ikke er utøvd tilstrekkelig trykkpress til å holde bretten konstant blir resultatet som her! Ikkje bra. Takk til bidragsyter Grethe.

NH Utrecht Hotel, Utrecht, Nederland - juli 2011

Dette var en skarp og symmetrisk brett - en pryd for byen som sikter mot å bli europeisk kulturhovedstad 2018. Og det må vi jo bare støtte fullt ut - dorullbrett er jo noe av det mest universelle kulturuttrykk som finnes! Takk til bidragsyter Grethe.

Parkhotel Wasserburg, Anholt, Tyskland - juli 2011

En fin brett, her skal ingen bli "Anholt" for dårlig bretting (beklager ordspill referende til byen, men det er i skrivende stund sent på kveld og redaktøren er sliten etter en lang dag, det kan ofte føre til ordspill). Takk til Grethe for bidrag.

Shilin Hotel, Huangshan, Yellow Mountain, Folkerepublikken Kina - mai 2011

En grei brett dette, god symmetri selv om, dersom man er pirkete, det kan synes som om brettern har hatt noe fuktige fingre ved bretting, gitt den lille brettesmetten i høyre kant. Men pirk. Takk til Grethe for bidrag.

Songtaoge Inn, Sanya, Hainan, Folkerepublikken Kina - mai 2011

Ikkje bra. Står vel kanskje i stil med det noe spesielle interiøret - rør både her og der. Men ingen brett. Da blir det bare rør. Takk til Grethe for bidrag.

Byske Havsbad, Skellefteå, Sverige - august 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Det må være noe med det utrolig dårligste Jeg har sett, og jeg begynner å få noen.... ".
Redaksjonen er helt enig - denne er i hvert fall helt i tetsjiktet når det gjelder premie for verste dorullbrett noensinne! Katastrofalt! Her må kungen ta tak! Takk til Kjell Ivar for bidrag.

Comfort Hotel Ole Tobias, Mo i Rana - august 2011

Nok et bidrag fra dette hotellet - og bidragsyters kommentar er kort og godt: "Latterlig!". Og det er vi så enig i, dette er både latterlig og trist. Ikke bare bruker man dispensere nærmest uegnet til å lage brett, men man lar også papirer henge ned som en hånlig geip mot gjesten. Strykkarakter til hotellet! Pluss i margen til bidragsyter Kim-André (som vi forøvrig håper har mulighet til å stille kamera til større bilde...).

The Rilano Hotel Cleve, Kleve, Tyskland - juli 2011

En helt okey brett dette her, selv om man kanskje hadde forventet mer stram disiplin gitt at den befinner seg i Tyskland. Takk til bidragsyter Grethe.

Yalong Bay Universal Resort, Sanya, Hainan, Folkerepublikken Kina - mai 2011

To fine brett dette her, som understreker vår oppfatning av at det er nærmest umulig å lage likesvarende brett på side-by-side holder. Kanskje avslører det at betjeningen skifter på etasjene for varitetens skyld? For man skulle jo tro at samme betjening skulle lage noenlunde like brett dag etter dag. Takk til bidragsyter Grethe.

Yu Yuan Hotel, Dali, Yunnan, Folkerepublikken Kina - mai 2011

Vår utmerkete bidragsyter Grethe har hatt datatrøbbel - men heldigvis er dorullbrettbildene bevart, reddet ut og sendt redaksjonen - hele 16 bidrag kom dettende inn på en gang... Vi får ta dem innimellom... Her fra et hotell i Kina, som ikke kan varte opp med brett, men som vi før har sagt: Det er helt ok med innpakkete ruller når de er nye! Takk til bidragsyter Grethe.

Rica Helsfyr Hotel, Oslo - august 2011


Dette bilde hadde fortjent å være større! En flott, skarp og symmetrisk brett dette her! Takk til bidragsyter Kim-André.

Rica Sandnessjøen, Alstahaug - august 2011

Bidragsyter har ordet:
"En splitt i bretteskyggen avslører at dette ikke er gjort av en fainsmekker. I gamle dager hadde mann følgende utsagn om ting som var pent laget. Mann sa: Ja, det va som om at det va gjort i Bergen. Denne bretten er absolutt ikke gjort i Bergen. Tenker vi adresserer dette til: en mørk og regntung høstkveld under ei Kai på finnmarka. Mein også det må ha hvert kuling og stiv-fjæra. Alt dette godt innballa i stram "pump lukt" fra opprusta russetrålera. Opp i all denne elendigheta av svake dorullbretta fikk undertegnede en forretningsidé. Ka med å levere maskinpressa dorullbretta ferdig på rull? Trur æ må kjøp time for konsultasjon hos ikke ukjente Kristiansen kommunikasjon!"
Takk til Thomas (den grusomme) for bidrag og konspirasjonsteorier!

Comfort Hotel Ole Tobias, Mo i Rana - august 2011

Det var et usedvanlig lite bilde bidragsyter har sendt - men så er vel denne miseren av en manglende dorullbrett heller ikke verdig å bruke større antall bytes på. Slike dorullpapirdispensere har ødelagt mye for dorullbrettfaget. Takk til bidragsyter Kim-André.

Clarion Collection Hotel Arcticus, Harstad - august 2011

Formidler Kjell Ivar får ordet:
"Hotell Articus Harstad. Og som vanlig snakker vi kvalitet i verdensklasse. Robert (og Linda) har trippel jomfruseanse her. Først med bidrag til forumet. Så første idrettsarr sammen (menn som løfter tunge ting...) Og sist hotellopphold i Harstad. De to sist skrevete lar vi ligge. Men takker dem for flott bilde og ønsker dem velkommen i vårt utmerkete forum. Og sist og mest takker vi hotellet for nok ett flott bidrag."

mandag 15. august 2011

Radisson BLU Polar Hotel Spitsbergen, Longyearbyen, Svalbard - august 2011

Bidragsyter kommenterer bretten på følgende vis: "Tja... Hva kan man si? Kanskje stuepiken ble skremt av en isbjørn?". Ja ikke vet vi, men det er noe ufullendt over denne bretten, det er helt korrekt observert. Ufullendt er det ikke over bidragsyter, som yter sin reise rettferdighet ved å oversende dorullbrettbidrag på høvelig vis. Takk til henne for det!

Radisson BLU Airport Hotel, Oslo Gardermoen, Ullensaker - august 2011

Bidragsyter kan melde: "Ble ufrivillig lagt inn her, etter at flyet til Stavanger var gått da vi landet. Kan allikevel si ypperlig service av SAS". Og vi har sagt det før, og sier det igjen: Det minste man skal kunne forvente når slikt skjer er å belegges på et hotell med proper brett! Så har skjedd her, da kan man tilgi tidlig avgang. Takk til bidragsyter Siri.

Scandic hotell Rubinen Gøteborg, Sverige - august 2011

"Glimrende hotell på avenyen i Gøteborg med egen tak bar :-))" kan vår bidragsyter melde, og en fin brett er det jo også, selv om venstre innbrett er noe slurvete. Takk til bidragsyter Siri.

Novotel Auckland, New Zealand - juli 2011

En dobbeldekker fra down under! Og denne gang har man nesten motbevist vår teori om at det ikke går an å lage to likelydende brett på en dobbeltholder! Dette er to fine brett! Takk til bidragsyter Magnus S.

tirsdag 9. august 2011

Monacco Grand canal Venezia, Italia - august 2011

"Supert hotell og perfekt beliggenhet" kan bidragsyter melde om. Og det er flott - for bare det beste er godt nok for bidragsyter i dag - vi kan nemlig røpe at hun har bursdag i dag!!! Gratulerer så mye - og takk for at hun også på en så viktig dag husker dorullbrettbloggen!
Nå var det jo lite brett å spore her, men det er jo positivt at hun er tilegnet en helt ny rull- kanskje hotellbetjeningen har lurt i passet for fødselsdato?

Radisson BLU Royal Garden, Trondheim - august 2011

Bidragsyter beretter:
"Vyrde Redaktør,
Igjen registrerer eg gode tendenser ved Royal Garden etter at ein tidlegare i år har satt fokus på slappe brettar i dorullforumet.
Det er nok ikkje den beste bretten dei har levert, men ein gleder seg likevel over ein klar framgang sidan sist.
Bravo!
Vennleg Helsing
Jostein"
Gode tendenser i Trondheim altså! Takk til bidragsyter Jostein.

Scandic Europa Gøteborg, Sverige - august 2011

En flott svensk brett her, en skarphet i omvendt korrelasjon til svenskekungen. Takk til bidragsyter Per Ole.

Skagen Brygge Hotell, Stavanger - august 2011

En virkelig flott dorullbrett dette her, skulle nesten tro den var i anledning at Petter Stordalen endelig har fått kjøpt opp dette hotellet! Takk til bidragsyter Eirik.

Thon Hotel Bergen Airport - juli 2011

Som vanlig en proper brett på dette hotellet, til glede for bloggens redaktør. Takk til ham (meg) for bidrag.

Hotel Riga, Latvia - juli 2011

"Hva er dette?" lurer bidragsyter på. "En artig baltisk sidebrett?"
"Å neida, hvis man løfter på lokket finner man en skjev brett."
Jamen gjør man det, den baltiske æren er opprettholdt. Takk til bidragsyter Gjermund.

Clarion Collection Hotel Amanda, Haugesund - juli 2011

Bidragsyter beretter:
"Vyrde Redaktør,
Førre besøk på dette hotellet var ein solid skuffelse med omsyn til dorullbrett. Denne gangen blei eg heldigvis møtt av ein flott brett ved ankomst, og inntrykket er langt på veg reparert.
Skulle rombeteninga også finne ut av at gjestane set pris på oppfølgingsbrett på dag 2 teiknar dette hotellet til å bli ein favoritt ved framtidige overnattingar i området.
Vennleg Helsing
Jostein"
Takk til Jostein for bidrag og kommentar.

Hotel Homs, Roma, Italia - juli 2011

Roma skal være kjent for barokken, en kunstretninge som verdsatte dramatikk og detaljer, ornamentering og prakt. Vel, ikke mye detaljer, ornamentering og prakt over denne dorullen, men heller dramatikk i den manglende bretten! Ikkje bra. Takk til bidragsyter Hansen.

Færsnes Gjestegård, Vegårshei - juli 2011

Første bidrag fra Vegårshei kommune! Dette er fra toalettet i Suite Eldhuset. Gjestegården får følgende attest fra bidragsyter: "Forresten et utmerket sted for seminarer, møter og spising". Og ikke så verst dorullbrett heller. Takk til Marthon for bidrag.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel, Ullensaker​ - juli 2011

Bidragsyter får ordet:
"Vyrde redaktør,
Dette hotellet er eit nytt bekjentskap for meg. Dersom det ikkje blir betring i dorullbrettrutinene vil det også bli eit kortvarig bekjentskap.
Vennleg Helsing
Jostein"
Markedsmakt i praksis. Takk til Jostein for bidrag.

Norwegian Epic, Havet - juli 2011

Jomfrubidrag fra Jørn S., fra internasjonalt farvann. Manglende symmetri preger denne bretten, og det er ingenting episk over den. Dessverre. Takk til Jørn S., håper cruiset ellers var en berikelse for sinn og sjel.

Hilton Copenhagen Airport Hotel, København, Danmark - juli 2011

Bidragsyter får ordet:
"Vyrde redaktør,
Dorullbretten er på plass, men utførelsen kan tyde på at den ansvarlege har tatt seg "ein liten ein" før brettinga. Derfor følgde eg eksemplet og tok meg eit par småe i baren etter ankomst.
Det var faktisk ganske godt .....
Vennleg Helsing
Jostein"
Så flott, dorullbrettbidragsyting skal ikke bare være hardt arbeid, fint at Jostein fikk seg en velfortjent pause!

Color Magic, havet - juli 2011

"Sykt dårlig. Som vanlig. Ikke rart man alkoholiserer seg på slike båter" mener bidragsyter. Vel, man skal vel ikke la manglende dorullbrett gå alt for langt, men at noen ansvarlige burde gå planken for dette her er det ingen tvil om! Takk til Kjell Ivar for bidrag.

Hotel Colón, Mataró, Spania - juli 2011

Bidragsyter kommenterer selv:
"Vyrde Redaktør,
Sidebrett med eit noko uryddig innstikk frå dette hotellet. Langt frå min favoritt, men sikkert teneleg nok med omsyn til signaleffekten.
Ein kan sikkert gå inn på ein lengre diskusjon om korvidt det er betre å vere ein kolon (ref. namnet på hotellet) enn ein parentes i dorullbrettsamanheng.
Uansett blir nok konklusjonen frå min side at den er godkjend, men langt frå estetisk høgverdig.
Vennleg Helsing
Jostein"
Vi er tilbøyelig til å være enig med bidragsyter, og takker for bidrag og kloke tanker.

Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo - juli 2011

Bidragsyter: "Se og nyt! Ord blir overflødig!"
Okey då.