onsdag 30. mars 2011

Radisson BLU Royal Garden, Trondheim - mars 2011

Bidragsyteren tar opp et for Radisson BLU kjeden viktig økonomisk moment:
"Vyrde redaktør,
Prestasjonane ved Royal Garden har svinga noko, frå nesten perfekte brettar til, ja, til dette.
Eg har prøvd å kome denne slappe varianten av dorullbrett til livs gjennom gjentatte kritiske innlegg i Dorullbrett-forumet. Dette har tidvis sett ut til å ha ein effekt, særleg det siste året, men i dag er det tilbake til gamle synder.
Skulle situasjonen vedvare vil eg herved minne hotelleiinga på at dei har plassert ut papp-skilt på hotellroma med lovnadar om at dei garanterer at gjestane skal vere 100% nøgde med opphaldet, ellers kan ein krevje å få attende pengane (sjå innfelte bilete) Sjølvaste sjefen i Rezidor-gruppa stiller seg bak lovnaden, med bilete og navnetrekk.
Då må det vere lov å tru at det er i leiinga sin interesse å ta tak i situasjonen for å avverge eit ras av tilbakebetalingskrav på hotellprisen.

Vennleg Helsing
Jostein"
En høyst relevant problemstilling! Takk til Jostein for bidrag og innspill!

mandag 28. mars 2011

Clarion Hotel Bergen Airport, Bergen - mars 2011

"Å være bergenser er en forpliktelse" mener redaktørens far, som selv er bergenser, og knapt ville ønsket å være født var han ikke det. Og da må det være tillatt å påpeke at dersom den ansvarlige bretteren her er bergenser, så står det en del tilbake å ønske før vedkommende har oppfylt sine sine forpliktelser som ekte bergenser. For dette er dessverre slurv. Det har anslag til å bli en virkelig praktbrett vel egnet en bergenser å skryte av i festlig lag, skarp og symmetrisk som den er, men dessverre er man alt for uvøren med innbretten, så den henger skamløst ned som en strils slips på en fuktig bytur. Takk til bidragsyter Helene.

søndag 27. mars 2011

Stord Hotell, Stord - mars 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Har alltid hatt rykte på seg som et greit harry-hotell, og lever fortsatt opp til det. Kombinert med gamle Condeep Dansebar er klisjeen perfekt."
Bidragsyteren kan også spe på med litt kjendissladder fra hotellet:
"En profilert TV-kjendis og en lokal karikaturtegner ble for en del år siden utestengt fra hotellet i 10 år, etter at de '...kastet hotellets motorplengressklipper over gjerdet, og havarerte motoren', som direktøren formulerte det i et brev..."
Hva skal man med Se og Hør når man har dorullbrett.no??
Takk til Peder for bidrag og sladder!

Sheraton CDG Airport, Paris, Frankrike - mars 2011

Oi, hvem hadde trodd det skulle franskmenn til for å gi et visst håp om at det finnes mulighet for å ha to ok dorullbrett side om side? Ingen toppbrett noen av disse, men den praktiske nytteverdien er absolutt til stede, og med fratrekk for litt sjarmerende fransk nånsjalanse er dette to helt okey brett. Takk til bidragsyter Eirik.

Nammo Messen, Raufoss, Vestre Toten - mars 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Vyrde Redaktør,
Nammo, tidlegare Raufoss Ammunisjonsfabrikk, har sitt eige hotell, "Messen" for besøkande til industriparken på Raufoss. Som navnet antyder er dette ei tidlegare offisersmesse frå den tida det var forsvaret som styrte butikken. Det er mykje å skryte av her; vennleg atmosfære, stilfullt interiør, ærverdig historie, nydeleg mat, og sikkert mange fleire ting eg burde trekke fram. Men dorullbretten, eller snarare mangelen på dette, sorterer under kategorien "bomskudd".
Vennleg Helsing
Jostein"
Ja dette var ikke offiserer og gentlemen verdig! Takk til bidragsyter Jostein, som i hvert fall er en av delene, kanskje begge! Ekstra gøy at en ny kommune er med i bloggen!

Comfort Hotel Xpress, Oslo - mars 2011

Hotellet hevder bramfritt på sine nettsider: "Velkommen til en annerledes hotellopplevelse. Til et hotell satt sammen av musikk, betong, teknologi, sosiale medier, mennesker og graffiti". Vel og bra det, men man må ikke glemme den viktige dorullbretten oppi alle disse menneskene, grafittien og teknologien! Dette var ganske så xpress, men svært lite comfort! Takk til bidragsyter Siri, som nå har innlemmet et nytt hotell i vårt dorullbrettunivers.

Rica Grand Hotel Tromsø - mars 2011

Bidragsyter kommenter:
"For et utrent øye, er dette neppe nøye, men for en bretter av rang, blir denne brett for lang. For å kalle en spade, en spade. Får rift i øyet av å se på slurvete bretter. Så nært, men likevell så fjærnt!!!!!"
Thomas, med tilnavn den grusomme, har helt rett i dette. Den avrevne fliken oppe til venstre ødelegger et ellers veldig bra inntrykk! Takk til bidragsyter.

Marriott Copenhagen​, København, Danmark - mars 2011

I all verden, det var da en forsiktig liten brett som stikker frem. Men en brett er det, det skal de ha, de skal også ha for at de i det hele tatt klarer å skifte rull, endog lage brett, det ser ut som det trengs lange hender for å utføre oppgaven i hvert fall. Eller kanskje er det en toppåpning vi ikke ser? Takk til bidragsyter Tormod.

MS Midnattsol, Hurtigruten, bøljan blå - mars 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Hurtigruten midnatsol. Ja det er torky, ja den er lang. Ellers bare sorgen så langt øyet kan se. Ikke mye som minner om sol, men derimot mørk mørk skygge. Tenker vi sier mørk dyster skygge!"
Redaktøren er enig - dette er bare sorgen! Men takk til bidragsyter Thomas som lyser opp med sine bidrag og kommentarer!

Radisson BLU Airport Hotel, Ullensaker - mars 2011

Bidragsyter med klok ord:
"Vyrde Redaktør,
Sjølv om der kanskje er litt å gå på i forhold til skarpheit i brettekanten denne gangen, kan ein ikkje anna enn seie seg særs nøgd med at ein alltid blir møtt av ein tiltalande dorullende ved inspeksjon av badet på dette hotellet. Her er det mange hotell som har noko å lære når det gjeld konsistens over tid.
Vennleg Helsing
Jostein"
Takk til bidragsyter Jostein.

The Westin Waterfront, Boston, MA, USA - mars 2011

Ikke bare var bidragsyteren naturlig nok begeistret over den fine bretten på hotellrommet, han hadde også godord om den emballerte venterullen: "Slik skal doruller emballeres! Akkurat som appelsiner i gamle dager!". God gammeldags service i Boston altså! Takk til bidragsyter Magnus S.

Interconti​nental, Rio de Janeiro, Brasil - mars 2011

...og nok en gang bekreftes at det synes umulig å ha to likestilte brett side om side... Flott skarphet og symmetri i venstre brett, holdt på plass av klebemerke... og ingen brett overhodet på venstresiden. Og når det er slik må jo det jo nødvendigvis havne på gjennomsnittet hva poeng
angår. En som ikke havner på gjennomsnittet når det gjelder antall bidrag til denne bloggen er Eirik - som nok en gang leverer varene, og takk for det!

fredag 18. mars 2011

Radisson BLU Scandinavia Hotel, Oslo - mars 2011

Dette hotellet holder høy standard - så også på dorullbretten! Glimrende skarphet, litt trekk for symmetri - men i det store og hele en brett rombetjeningen kan være stolt av! Dem til ære, oss til gavn, som det vel heter. Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

Hotel Sedartis, Zürich, Sveits - mars 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Dette var vel en litt skuffende brett? Litt overraskende, for ikke bare bor jeg på et designhotell, jeg ble til og med oppgradert. På rommet er det tv fra Bang & Olufsen og toalett fra Alessi. Men hva hjelper vel det?"
Redaktøren er helt enig med bidragsyter - denne bretten er ikke dansk og italiensk design verdig! Dessuten burde man forvente en helt annen skarphet og orden over bretten i dette landet! Takk til bidragsyter Ståle.

Radisson BLU Hotel London Stansted Airport, England - mars 2011

Og igjen får vi bekreftelsen - det er visst en fysisk umulighet å lage to dorullbrett av lik standard når man har doble ruller! Men det er to brett her, det skal de ha, selv om det er en noe uvøren og en som virker strammere, dog usymmetrisk plassert. Takk til Per Ole for bidrag.

Quality Hotel & Resort Kristiansand - mars 2011

Usymmetrisk og noe slapt over utførelsen, man skulle tro at sørlendinger hadde erfaring og rutine i sine rægepillende hender til å gjøre det bedre enn dette... men en brett er det tross alt, og dens praktiske formål er oppfylt. Takk til bidragsyter Hansen.

Novotel Centre Manchester, England - mars 2011

Usymmetrisk, men vi mistenker bidragsyter å ikke bry seg nevneverdig om dorullbrettens beskaffenhet all den tid Manchester United vant kampen som var reisens hovedgrunn. Takk til bidragsyter Per Ole som tross sin opphengthet i fotball allikevel skjenker vår blogg en tanke, og et bilde.

Comfort Hotel Trondheim - mars 2011

Dette hotellet har en forkjærlighet for sidebrett. Intet galt sagt om det! Heller ikke om vårt trofaste bidragsyter Kjell Ivar, takk for bidraget!

Quality Hotel Augustin, Trondheim - mars 2011

Bidragsyter kommenterer:
"Brettene begynner å følge meg. Denne er konge. I Sjølvaste bartebyen. Til sjølvaste brettsjefen!"
Nå er vel brettsjef å gå vel langt, men vi takker hjerteligst for nok et bidrag!

lørdag 12. mars 2011

Stord Hotell, Stord - mars 2011

Dette kunne blitt katastrofe! Se de tre innfelte bildene. Dette var synet som møtte bidragsyteren ved endtring av rom. Uoppredd seng! Brukt håndkle ved vask! Og ingen dorullbrett! Rask gange tilbake til resepsjonen (veeeldig rask gange, for ved innsjekk overhørte man at de ringte en person og sa at de hadde fått et rom ledig likevel), ta med resepsjonist for inspeksjon, beklagelser fra denne, og overbrakt nøkkel til nytt rom, denne gang med behørig dorullbrett, oppredde senger og håndklær fint hengende hvor de skal henge. Våre tanker går til stakkaren som kommer til hotellet i den tro at de har et ledig rom likevel... Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

Hostell Globetrotter, Krakow, Polen - mars 2011

Bidragsyter Henrik leverer med dette sitt jomfrubidrag, og alt tyder på at han vil være en kritisk rapportør. Han la ved et ekstra bilde (innfelt) med kommentaren "Samme hostell ville bare påpeke litt dårlig brett". Bretten er noe usymmetrisk og har ikke fått det nødvendige trykkpress for å holde innbretten paralell med hovedbretten, men samtidig er dette med på å gi hovedbretten en heving ut fra rullen, så totalinntrykket blir fint. Takk til bidragsyter Henrik, og hjertelig velkommen i vår midte av dorullbrettrapporterende særinger.

Crown of Scandinavia, Oslo - Danmark - mars 2011

Denne skuten bør døpes om til "Crown of Toilet Paper Fold World" eller noen sånn, for maken til flotte dorullbrett på bøljan blå skal man se lenge etter! Denne er noe usymmetrisk, det skal sies, men innehar en skarphet som sannsynligvis matcher den tildelte kvote rom tidligere tiders sjøfolk ble hedret med etter ekstra god innsats. De ansatte på "Crown of Scandinavia" fortjener en tønne hver, minst. Det gjør også bidragsyter Heidi N, takk til henne for nok et bidrag.

MS Trollfjord, Hurtigruten - mars 2011

Bidragsyter ble her offer for en klassisk lurebrett, hør bare:
"Joda. Sannheten kom frem. Etter flere supre bretter stikker Ms Trollfjord med denne bretten! Håper også denne går på intranettet og at sjefen får god forklaring på hvorfor. Og jeg spør. Hvorfor! Fra meg selv. Skuffet som fan!"
Så kommer melding nummer to:
"Men så viser det seg altså att bretten var der. Den var bare veldig veldig godt gjemt oppi itjnå!"
Og vi kan alle puste lettet ut! Trollfjord beholder sitt gode dorullbrettomdømme!
Også bidragsyter Kjell Ivar, takk til ham!

Novotel Munchen Airport, Munchen, Tyskland - mars 2011

Fire bidrag fra to forskjellige rom. München skal etter sigende være en overveiende katolsk by, men har også en protestantisk minoritet, i tillegg til en større muslimsk befolkning, og Det jødiske samfunnet er det tredje største i Tyskland. Skulle jo nesten tro at dette er tatt hensyn til i brettingen, her er noe for enhver smak. Men det underbygger vår teori at det på doble dorullholdere så og så aldri presteres to brett av lik (helst høy) kvalitet. Takk til bidragsyterne Trude E. og Eirik.

Thon Hotell Lofoten, Svolvær - mars 2011

Bidragsyter kommenterer: "Litt umoden og kanskje barnsleg brett. Men passar i grunnen bra på dette unge, røffe hotellet med den fantastiske utsikta." Og hadde dette vært Facebook kunne man uten dårlig samvittighet trykke "Liker" på den kommentaren. Og kanskje slengt på en kommentar med takk til bidragsyter Ragnar.

Som også deler et bilde fra et rom med god utsikt:
"Og her er eit bilde frå herrertoaletten i toppetasjen :-)"

Fru Haugans Hotell, Mosjøen - mars 2011

Til og med Thomas den Grusomme er så sjokkert over nok en manglende brett at han denne gang fatter seg i korthet: "Det erverdige hotellet har ikke mye erverdig preg over seg angående dorullbrett, eller total mangel på brett. Totalt ribbet er nok dekkende for dette". Dette hotellet bringer skam over dorullbrettens idegrunnlag, ingen tvil om det. Takk til bidragsyter Thomas.

onsdag 9. mars 2011

Hotel Schachner, Saalbach-H​interglemm​, Østerrike - mars 2011

Liten ære å hente for Østerrikerne her, total manglende brett, ikke bra! I følge Wikipedia er "Turisme den største næringen, Saalbach-Hinterglemm kan tilby ca 17000 gjestesenger". Men altså ikke akkompagnert av en sømmelig dorullbrett. Takk til Eirik for bidrag, og i overbevisning om at det andre Saalbach-Hinterglemm kan tilby inne alpine forhold både innen før-, under- og after-skiing døyver skuffelsen over den glemte brett.

lørdag 5. mars 2011

First Hotel Marin, Bergen - mars 2011

"Hopla hei!" er bidragsyters hyggelige åpningsreplikk, og han fortsetter: "Da er jeg på plass på First Hotel Marin i Bergen. Igjen. Og det later til at hotell-ledelsen leser dorullbrettforumet flittig, for dette er allerede MYE bedre enn forrige helg!". Det bidragsyter sikter til er denne bretten, laget på alt for tynt grunnlag. Det er derfor med tilfredshet vi registerer at vår kritikk er tatt til følge! Kudos. Også til bidragsyter Tomas.

onsdag 2. mars 2011

Sulitjelma Hotel, Fauske - mars 2011

Nei nei nei. Og nei. Nei nei. Uff. Ikke bra. Forferdelig. Under krigen ble tyske soldater sendt til Sulitjelma for å forhindre sabotasje. Det er jo nå de skulle vært der, for dette er klar sabotasje mot gjestene.
Takk til bidragsyter Trond!

Hotel Villa Borgmann, Amsterdam, Nederland - februar 2011

"Au au au" begynner bidragsyters kommentar, og han fortsetter: "Frykten var stor da jeg så hva som ventet meg på dorullbrettfronten på dette hotellet; ikke bare var det en total mangel på brett, men rullen hang også feil vei.
Igjen ble det bekreftet at det er en sammenheng mellom dorullbrett og kvalitet på hotell.
Jeg har veldig lyst til å si veldig mye om dette hotellet, men nøyer meg med å si: Styr unna!"
Vi takker igjen for bidrag og ikke minst for viktig avbefaling!

Crown of Scandinavia, Oslo - Danmark - mars 2011

Dette skipet utpreger seg med sine fine brett - en stolthet for norsk skipsfart! Takk til bidragsyter Bjørnar.

Crowne Plaza - Le Palace, Brussel, Belgia - februar 2011

Bidragsyter anbefaler dette hotellet på det varmeste, hør bare (eller les blir det vel):
"3 dagers konferanse tilbrakt på det beste hotellet jeg har besøkt i Belgia noen gang.
Dette gjenspeiler seg også på brettene på både hovedrull og venterull. Venterullen forble ubrukt under oppholdet, mens hovedrullen fikk ny brett hver dag. Like flott brett hver dag. Det er rørende med en kvalitet på staben og like hyggelig å bli møtt med et smilende "bonjour" når man møter noen i gangene.
Absolutt noe som kan anbefales om man har Brussel som mål for reisen."
Og slik skal dorullbrettbloggen også være - en anbefalelsesplass for oss som er opptatt av den totale serviceopplevelsen. Takk til bidragsyter Terje.

Scandic Sjølyst, Skøyen, Oslo - februar 2011

Som alltid følger det kommentar fra bidragsyter med bidrag fra Thomas:
"Ikke akkurat noe svennebrev eksamen, som godkjennes av denne sensoren. I faglige brette kretter, annses dette som slurv fra a-å!". Vel, Thomas har ikke fått tilnavnet "den grusomme" uten grunn, i mindre grusomme dorullbrettfagkretser ville nok ikke denne blitt sett på som slurv fra a-å, snarere fra fra x-å, for det er i brettets sluttfase det er slurvet med skarphet, innbrett og nedtrekk. Takk til bidragsyter Thomas som holdet faget i hevd!

MS Trollfjord, Hurtigruten - februar 2011

"Og det leveres fortsatt!" er bidragsyters entusiastiske medfølgende kommentar, og han sikter til dorullbretten, som er av ypperlig kvalitet på dette skipet - til eksempel og etterfølgelse av hele den norske flåten! Som ekstraservice gir vi vår leser mulighet til å følge Hurtigrutens skip her. Og takk til Kjell Ivar for bidrag!