mandag 30. november 2009

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria, Spania - november 2009

Våre bidragsytere dro fra årets første snø her i landet (hvor de bor i nord) og ble møtt av denne bretten ved ankomst. Og det er jo ikke den verste mottakelsen, en symmetrisk og fin brett. Lider dessverre av litt manglende skarphet i kantene samt at den er noe for nedtrukken i forhold til holderen. Men bevares, i sommervarmen der nede nå er det sikkert fort tilgitt! Takk til bidragsyter Lillian og André, som i følge redaksjonens noteringer her kommer med sitt forløsende førstebidrag.

Paret har også sendt oss bilde av venterullen, med en veldig forseggjort brett formet som en rose. "Hær snakka vi bretting B-)" er deres kommentar.

Clarion Admiral Hotel, Bergen - november 2009

Nok en fin brett fra dette hotellet, selv om den er noe skjevt plassert. Men en admiral ville neppe kjølhalt noen for dette. Takk til bidragsyter Øyvind, som tidligere har vært en del av bidragsparet Øyvind og Gry, som nå har blitt Øyvind og Marthe. Redaksjonen uttrykker stor tilfredshet med at selv om noe annet endrer seg så opprettholdes bidrag av dorullbrett.

torsdag 26. november 2009

Hotel Victoria, Stavanger - november 2009

Redaksjonen er jo som kjent (i hvert fall blant vår leser) sterkt i mot slike dorulldispensere, da de i tillegg til å være stygge og ukoselige også hindrer skikkelig dorullbrett. Men vi må nok en gang revurdere denne vår steile holdning, for på dette hotellet makter de å lage fine brett selv på slike dispensere! Kudos til en samlet betjening! Og takk til bidragsyter Eirik.

Rica Holberg Hotel, Oslo - november 2009

Bidragsyter mener at dette er en kritisk standard, da bretten er skjev. Redaksjonen er enig i at bretten er skjev, men mener dog at det er en helt godkjent brett da praktikken er ivaretat selv om det står noe tilbake å ønske på estetikken. Takk til Thomas for bidrag.

Sortland Hotell, Sortland - november 2009

Etter et elendig førstebidrag har dette hotellet nå levert tre godkjente bidrag på rad - alle med sidebrett. Denne er dog noe uværet brettet. Takk til bidragsyter Magnus.

Kilnhall guesthouse, Aberdeen, Skottland - november 2009

- Hvem oppfant koppertråden?
- To skotter som sloss over en femøring... (for vår unge leser, femøring var noe en hadde før i tiden, den var visst laget av kopper).
Denne gamle vitsen illustrerer det skotter er kjent for - sin gjerrighet. Og lite er vel mer egnet til å bevise at dette ennå har sannhet i seg når vi ser denne begredelige rullen som venter gjesten. Null brett, ikke en gang et forsøkt. Det er for kjipt Skottland! Takk til bidragsyter Eirik.

Comfort Hotel Trondheim - november 2009

Vi har i tidligere innlegg om dette hotellet tatt opp at det virker umulig å få en symmetrisk brett ut av dem. Kanskje har de også gitt opp dette og gått over til sidebrett? Og ingen ting å si på det, dette er en flott utgave av arten. Takk til bidragsyter Kjell Ivar.

Thon Gildevangen Hotel, Trondheim - november 2009

Det tar seg opp på dette hotellet! Her en vertikal satt rull med enkel og stram sidebrett, helt i tråd med dorullbrettens tradisjoner og praktiske hensikt. Takk til bidragsyter Trond T.

søndag 22. november 2009

Rica Nidelven Hotel, Trondheim - november 2009

Ved forrige bidrag fra dette hotellet måtte vi gi dem en liten skrape for manglende trykkpress på klebemerket hvis funksjon er å holde dorullbretten på plass. Det varmer vårt redaksjonelle hjerte når vi ser at hotellet følger opp våre anbefalinger! Takk til bidragsyter Trond T.

lørdag 21. november 2009

H10 Oasis Moreque, Tenerife, Spania - november 2009

Artistisk vri på venterullene med en slags blomsterdekorasjon. Det ser verre ut med selve hovedrullen, men vi skal ikke la hotellet ta skylden da det kan tenkes at bidragsyter har vært noe åndsfraværerende i gjerningsøyeblikket og glemt å ta bilde før etter at rullen har blitt tatt i bruk. Men i alle fall tusen takk til Asbjørn for bibringelse av de fine venterullene.

Stiklestad Park Hotell, Verdal - november 2009

Bidragsyter kommenterer:
"Vi bor på skatteoppkrever Trond Kvite sitt rom. Hjelper fan så lite med fine navn, når man bruker dispenser!"
Det strider egentlig mot redaktørens overbevisning å bruke bannord i denne bloggen, men siden situasjonen krever det (en dispenser!) samt at bidragsyter er nordlending og det derfor må anses å være et mildt uttrykk for harme lar vi det passere. Takk til bidragsyter Kjell Ivar.
Forøvrig rettes også en takk til Sveakongen som drepte Trond Kvite. Kvite var skatteoppkrever og da var det bare til pass for ham!

K+K Hotel Fenix, Praha, Tsjekkia - november 2009

En flott brett dette, og et morsomt tatt bilde med venterullen nedenfor. Også den har fått seg brett ser det ut til, en sidebrett. Absolutt godkjent begge to! Takk til bidragsyter Karen, som må få navnet "Karen 2" siden vi allerede har en annen Karen som bidragsyter fra før.

fredag 20. november 2009

Hotel Silken Diagonal, Barcelona, Spania - november 2009

Et noe rart navn på et hotell, virker som de er opptatt av å få frem hvordan de danderer sine silkelaken (diagonalt, for de som har tungt for det) men det har sikkert en dypere mening redaksjonen ikke er i stand til å se, enkle som vi er. Men sans for fine dorullbretter har vi, og dette er en flott sådan, vel holdt på plass av et klistermerke med hotellnavnet, vannrett montert. Flott! Takk til bidragsyter Heidi N.

Quality Airport Hotell Stjørdal, Stjørdal - november 2009

Bidragsyter kommenterer:
"Å har du sett på maken? En dispenser. Nei nei nei. Men én ting skal hotellet ha, frokost fra kl 05.00. Delig med nattmat! He he..."
Frokost/nattmat er en ringe trøst når det er dispenser på rommet, men det hjelper, det gjør det. Takk til bidragsyter Kjell Ivar.

torsdag 19. november 2009

Thon Cecil Hotel, Oslo - november 2009

Det er en sann fornøyelse å se at dette hotellet opprettholder sine gode bretterutiner etter at vi måtte ta dem en stripe for et par år siden. Det er tydelig at gode herr Thon følger opp gode råd, og denne utgaven er jo nærmest praktfull, kun litt usymmetri hindrer den i å være 100 prosent perfekt. Legg til at bretten befant seg på et oppjustert større rom med stort bad så blir det hele en god opplevelse. Spesielt siden det er redaktøren selv som er bidragsyter...

onsdag 18. november 2009

Thon Hotel Spectrum, Oslo - november 2009

Bidragsyters kommentar:
"Er dette lov? Eg berre spør..."
Selvsagt er det ikke lov! Men dessverre maler den offentlige kvern langsomt, så det er ennå ikke kommet i lovs form at slikt er forbudt, men den alminnelige rettsoppfatning vil helt sikkert være at slik slendrian og regelrett håning av gjester bør straffes på hardest mulig måte! Og dette i byen som skal motta USAs president om kort tid!
Takk til bidragsyter Ragnar.

Rica Meyergården Hotell, Mo i Rana - november 2009

Vårt virke bærer frukter! For to år siden slaktet vi dette hotellets brettepolitikk, og for et år siden måtte vi også finne frem den sinte stemmen i forhold til dette hotellet. Men noe må ha skjedd! Dette er jo en flott brett på alle måter, og i forhold til tidligere års begredeligheter må det jo karakteriseres som et dorullbrettmessig kvantesprang! Redaksjonen velger å tro at det er nitidig lesing av denne blogg som har gitt inspirasjon og motivasjon til endelig å velge den ærbare vei bretting av doruller beviselig er. Takk til bidragsyter Magnus.

Thon Hotel Stefan, Oslo - november 2009

En fin sidebrett fra Stefan. Bidragsyter bemerker at brettens bakside var stukket inn i selve dorullen, en fin detalje for å holde bretten stram. Takk til bidragsyter Geir HH.

Fru Haugans Hotell, Mosjøen - november 2009

Dette "hotellet" står som en evig skamplett i dorullbrettingens bøker. Bidragsyters kommentar er "ai ai ai" og det er vi helt enig i! Vi kunne faktisk strukket oss til "oi oi oi" også! Takk til bidragsyter Magnus.

Storaas Gjestegård, Kongsberg - november 2009

Bidragsyter kommenterer:
"En helg på Storås Gjestegård er ikke å forakte. Idyllisk beliggende i Jondalen på grensa mellom Buskerud og Telemark.
Vi var forlagt i "Storhytta" med flere bad, badstue, boblebad, kjøkken, peisestue og alle tenkelige faciliteter.
Dette hjelper dog ikke da dette er det som møter en.
Aldri siden jeg så lyset og ble innlemmet i dorullbrettens gleder har jeg vært vitne til noe verre, hverken i innland eller utland.
Her er det definitivt rom for og behov for en kvalitetsheving."
Redaksjonen har ingen problemer med å slutte seg til dette. En slik oppmarsjering av en større antall doruller får man jo heller til å tro at hotellet mistenker sine gjester for fekal aktivitet ut over det normale. Takk til bidragsyter Terje.

Radisson SAS Hotel, Bodø - november 2009

Denne bretten, eller rettere sagt sørgelige mangel på en, er levert av Trond T., men via Kjell Ivar som mellommann. Sistnevnte viser til den bretten som ble ham til del ved forrige besøk på dette hotell, en brett han karaktiserer som en "kongebrett". Han kommenterer videre: "...Jeg fikk kongebrett. Han (Trond T.) ingen brett. Lurer på om dem ser litt ann hvem som er gjest...".
Redaksjonen nærer intet ønske om å spekulere videre på dette, men retter stor takk til både bidragsyter Trond T. og håndtlanger Kjell Ivar for bidrag.

Gardermoen Airport Hotel, Jessheim - november 2009

Dette hotellet har en slett historie i dette forum, og bedre blir det ikke ved dette. Rausheten i å tilby to uåpnede doruller skjuler ikke den skam det er å ikke tilby gjesten dorullbrett. Takk til bidragsyter Leif Erik.

søndag 15. november 2009

Radisson BLU Airport Hotel, Ullensaker - november 2009

Bidragsyter kommenterer selv:
"Vyrde Redaktør,
Flyplasshotellet leverer varene igjen.
Nok ein gang er den bakerste bretten haket kvassare enn den fremste.
Legg også merke til at dorullkjerna i den bakerste rullen er kraftig deformert, tilliks med biletet frå 8. november.
Interessant.
Vennleg Helsing
Jostein"
Høyst interessant! Takk til bidragsyter for bidrag og innsiktsfull kommentar.

lørdag 14. november 2009

Mission Hills Golf Resort & Spa, Phuket, Thailand - november 2009

"Wow" er kommentaren som denne bretten ble levert med, og det er vanskelig å være uenig i det wov'et, spesielt etter å ha betraktet hotellets hjemmeside - her er det tydelig komparativitet mellom brett og standard forøvrig! Takk til bidragsyter Eirik som ofrer seg ved å velge stadig nye hotellopplevelser for å gi oss stadig nye brettopplevelser.

Hotel Schladitzer Hof, Rackwitz, Tyskland - november 2009

Bidragsyter kommenterer:
"Vyrde redaktør.
9. november i år var som kjent 20-årsdagen for kommunistregimet i DDR sitt fall og den spontane rivinga Berlinmuren, også kalla "skammens mur". Dersom denne dorullbrettinga skal vere representativt for det tidlegare Aust-Tyskland, kan ein like godt straks ta til å reise denne muren att, for dette er til å skjemmast over.
Heldigvis var dei øvrige fasilitetane ved hotellet av god klasse, så det kan kanskje vere nok å mure opp ein bitteliten skammekrok.

Vennleg Helsing
Jostein"
Takk til bidragsyter Jostein, murere oppfordres til frivillig innsats! Henvendelse den norske ambassaden i Berlin.

Amata Resort, Patong, Pjuket, Thailand - november 2009

En aldeles nydelig og artistisk brett fra Eirik dette her, dens glans overstråler nesten den misunnelse en samlet redaksjon har over å høre om en ukes seilferie i Phuket med innlagt hotellbesøk :-). Men slik er det en gang å være dorullbrettredaktør, andre må oppleve for at vi skal dokumentere... Takk til aldri sviktende bidragsyter Eirik.

Radisson BLU Airport Hotel, Ullensaker - november 2009

Bidragsyter kommenterer:
"Vyrde Redaktør,
Dette flyplasshotellet skuffar ikkje, det skulle ellers berre mangle sidan dei truleg er den fremste eksponenten for hotellstandard for reisande inn og ut av landet.
To flotte brett her, den bakerste er nok hakket kvassare enn den fremste, men det er ingen problem med å godkjenne begge. (Skulle forresten ynskje at standarden på frokosten kunne hevast til same nivå som dorullbrettinga).
Atmosfæra ved hotellet synest forøvrig å vere ekstra god i kveld, dette skuldast nok i hovudsak ein kontingent med Sunnmøringar som er lettare oppstemt over resultatet i cupfinalen.

Vennleg Helsing
Jostein"

Takk til Jostein for bidrag!

Radisson SAS Hotel, Bodø - november 2009

En stram og fin brett fra Bodø, tydelig at nærheten av vår utrettelige dorullbrettambassadør Kjell Ivar holder betjeningen på tå hev!

fredag 6. november 2009

Thon Hotel Vika Atrium, Oslo - november 2009

En fin symmetrisk og skarp brett på dette hotellet, dessverre for lite belyst av redaktørens kamerablitz. Ikke kjøp N-97 for kameraet sin del! Takk til bidragsyter, redaktøren selv.

Thorbjørnrud Hotel, Jevnaker - november 2009

Dette hotellet har vært arena for mange av budsjettkonferansene vår rødgrønne regjering har avholdt, og vi måtte nesten kikke innom en god del rom for å se om vi fant den tidligere moderniseringsministeren, hun ble visst gjenglemt der i 2006 og siden ikke sett. Men vi fant henne ikke, det vi derimot fant ut var at manglende trykkpress kombinert med sent ankommet gjest førte til at den ellers fine bretten ikke kom til sin rett. Men det skal bidragsyter, for øvrig redaktøren selv, ta på sin egen hettegenser (i mangel av kappe), da han etter mye viderverdigheter ankom hotellet en god del timer etter at han normalt skulle vært der. Tidlig avgang er ikke bra, men heller ikke sen ankomst kan anbefales. Ellers takk til bidragyteren, redaktøren selv.

Thon Hotell Lofoten, Svolvær - november 2009

"Herlig!" er bidragsyters kommentar til denne bretten, og det er ikke vanskelig å ha full forståelse endog gi fullt bifall for det! Dette hotellet leverer sylskarpe brett, vel egnet både for gjester som ønsker å sløye sin torsk på rommet eller for dem av mer suicidal karakter. Takk til bidragsyter Magnus.

mandag 2. november 2009

Hotel Cerretani, Firenze, Italia - november 2009

Bidragsyter kommenterer: "Slurvete brett på et ellers staselig hotell". Litt sånn vi normalt oppfatter italienerne, ikke sant? Takk til bidragsyter Karen.

First Hotel Ambassadeur, Drammen - oktober 2009

Redaktøren husker godt når Herodes Falsk på åttitallet omtalte Drammen som "et høl i E18". Mye har skjedd siden den gang, og Drammen fremstår i dag som en riktig så flott by. MEN - da kan man ikke ta i mot sine gjester på sådant vis! Da mistenker man fort byen for å ha havnet opp i hølet igjen... takk til Ida for bidrag.

Sortland Hotell, Sortland - oktober 2009

Ja da, Sortland hotell følger opp. Ikke verdens vakreste brett, men flott å se at hotellet anordner seg folkets krav og dype røst om brett på dorullen. Takk til Magnus for bidrag.

søndag 1. november 2009

Radisson SAS Plaza, Oslo - oktober 2009

Brettene på det første bildet er dorullbrett, ikke særlig fine. Bidragsyter bedyrer at det var en ikke-fungerende minibar som gjorde at hun skiftet rom, og ikke brettenes beskaffenhet, smart var det i alle fall, for ikke bare kom hun til et rom med minibarens mulighet til å forfriske seg, hun fikk også en finere dorullbrett på kjøpet (bretten til høyre). Skål og takk til bidragsyter Anne Solveig.

Radisson SAS Royal Garden Hotel, Trondheim - oktober 2009

En helt grei sidebrett dette her. Takk til bidragsyter Anne Solveig.